EtusivuMeistä

MP-Service

meidän tiimi

MP-Service on lahtelainen valtuutettu merkkihuolto. Samat tutut naamat ovat olleet huolehtimassa menopeleistä huoltamossamme jo lähes seitsemän vuoden ajan, osa jopa kymmenenkin vuotta. Tämä kertoo ammattitaidosta ja tietämyksestä, jonka jaamme mielellämme asiakkaidemme kanssa. Nykyaikaiset ja siistit tilamme sijaitsevat Askonalueella ja venehuoltomme Jokimaalla.

Vahvuutemme on firman työntekijöiden yhteenkuuluvuus ja vastuunottaminen tehdyistä töistä. Teemme sen, minkä sovimme ja tilaisuuden tullen vähän enemmänkin. Vahvana merkkihuolto-organisaationa käymme vuosittain järjestettävillä huoltokursseilla, joten näin tunnistamme mahdolliset ongelmat nopeammin. Lisäksi meillä on kaikkiin edustamiimme merkkeihin testerijärjestelmät ja asianmukaiset erikoistyökalut. Näillä eväillä pyrimme säästämään asiakkaan aikaa ja rahaa.

Työllistämme kesäisin ammattikoulusta valmistuvia tai muuten päteviä alalle suuntaavia, ja annamme kannustimia tulevaan ammattiin. Pääosin kesätyötekijämme ovat olleet ammattikoulun pohjalta ajoneuvoasentajia, joilla on perustiedot hallussa.

Tutustu työntekijöihimme!

Tom.jpg

Tom

Toimitusjohtaja ja huoltovastaava Tom huolehtii töiden vastaanotosta ja asiakaspalvelusta. Asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen ja niihin reagointi on tärkeä asia kokonaisuuden toiminnan kannalta. Toisinaan Tomkin nähdään kädet rasvassa tekemässä huoltotöitä pajan puolella tarpeen vaatiessa. Oman ammattitaidon ylläpito ja päivitys kuuluu jokaisen huoltovastaavan tärkeimpiin tehtäviin töiden jaon ja muun toimintaprosessin lisäksi.

Jarmo.jpg

Jarmo

Jarmo on ollut meillä töissä lähes seitsemän vuotta. Erikoisalana Jarmolla on kaasutinmoottoreiden korjaus- ja säätötyöt. Lisäksi Jarmo on käynyt Yamahan huoltokurssit ja onkin erikoistunut merkin korjaamiseen. Jarmon kokemus ja rautainen ammattitaito pitää meitä nuorempia oppijoita tiukassa otteessaan.

Riku.jpg

Riku

Rikun reviiriä ovat Harrikat ja niiden varaosat sekä sopivuudet. Sormi ei mene suuhun vaativimpien töidenkään kanssa. Varsinkin talviaikaan vaihtuu moottoreihin sisuskaluja sekä muun muassa nokka-akseleita ja jakopäitä päivitellään. Myös Commander-, Autotune- ja testerisoftat ovat Rikun erikoisalaa. Riku on ollut palveluksessa koko nykyisen firman toiminnan alusta ja on ollut jo aikanaan Riku Motorillakin töissä huollon puolella. Suzuki on Rikun sydäntä lähellä, ja hän on kouluttautunut Suzukin järjestämillä huoltokursseilla.

Niko.jpg

Niko

Nikon alaa ovat sähkötekniset viat, niiden paikantaminen ja korjaus. Johtosarja- ja liitinviat löytyvät nopeasti ja tarkasti. Niko on myös opiskellut työnsä ohella lisää pienkonemekaniikkaa ja on varmasti tällä hetkellä parhaimpia mekaanikkoja pienkonepuolella. Myös moottorikelkkojen ja mönkijöiden huollot ovat hänen alaansa. Niko on ollut mukana yrityksemme alkutaipaleelta lähtien.

 

Tomi.jpg

Tomi

Tomin vastuualueena ovat varaosien tilausjärjestelmä ja niiden myynti asiakkaille. Tomilla on yli kymmenen vuoden kokemus varaosamyynnistä ja hänet tavoittaakin tiskiltämme. Myös huoltoon tulevien pyörien varaosakeräys on Tomin vastuulla. Häneltä onnistuu myös asennus- ja huoltohommat kiireen sattuessa päälle. Myös ajanvaraus ja töiden luovutus kuuluu Tomin vastuualueeseen.

 

Petri

Petri työskentelee vene- ja perämoottoriasennuspuolella ja taitaa hommat niin uusien moottoreiden asennuksista vanhojen huoltoihin ja korjauksiin. Petrillä on parin vuosikymmenen kokemus pienkoneista ja niiden huoltamisesta.

Enduropyörä.jpg

 

Endurokuski: Markus Koponen

MP-Service sponsoroi endurokuski Markus Koposta varaosissa ja huollollisissa asioissa. Markus on ajanut Päijänteen ympäriajon kahtena peräkkäisenä vuonna hyvin sijoituksin.


Lahden MP-Service Oy

Askonkatu 13, Valimo, Askonalue
Puh. 010 422 52 52
Palvelemme ark. 8-17
facebook_logo.png Tykkää meistä Facebookissa
twitter_logo.png Tsekkaa meidät Twitterissä 
kartta_logo.png Katso missä olemme kartalla