EtusivuHuolto

MP-SERVICE HUOLTO


Samat tutut naamat ovat olleet huolehtimassa menopeleistä
huoltamossamme jo lähes seitsemän vuoden ajan, osa jopa
kymmenenkin vuotta. Tämä kertoo ammattitaidosta ja tietämyksestä,
jonka jaamme mielellämme asiakkaidemme kanssa.

valtuutettu_merkkihuolto.jpg

moottoripyorat.jpg monkijat.jpg mopoautot.jpg moottorikelkat.jpg mp-huoltosivun_vene2.jpg

Täyden palvelun huolto

Teemme määräaikais- ja vuosihuollot sekä kolarikorjaukset, ja käytämme alkuperäisiä varaosia. Meillä on käytössämme yksi markkinoiden parhaista tehodynamometreistä, jonka avulla voimme virittää ja säätää ajokkisi helposti huippukuntoon.

Ei pitkiä jonotusaikoja

Mikäli pyöräsi hajoaa yllättäen tai tarvitset pikaista huoltoa, autamme samana päivänä ja parhaamme mukaan! Pikahuoltomme kautta saat myös renkaat alta alle nopeasti ja vaivattomasti.

Huoltoauto vie ja tuo

Yllättävätkään ongelmatilanteet eivät ole meille este. Huoltoautomme hakee tarvittaessa pyöräsi vaikka suoraan tien päältä, kuljettaa sen huoltoomme ja takaisin kotiisi.

Kolarikorjaus

Kolarikorjauksissa toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja teemme kustannusarviot yhtiölle ja asiakkaalle sekä itse kolarikorjaustyön nopeasti ja ammattitaidolla.

Mikäli vahinko on sattunut, teemme korjauksesta asiakkaalle mahdollisimman vaivatonta. Käytännössä asiakkaan ei tarvitse kuin tehdä vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöön ja me hoidamme loput.

Kolarikorjauksia teemme kaikkiin edustamiimme merkkeihin.
Noudamme myös korjausta kaipaavan laitteen vaikka suoraan tien päältä.

Veneet

Kauttamme saat myös veneiden ja perämoottoreiden huollot ja varustelut sekä siirrot, pesut ja kausisäilytyksen. Varastohalli on pölytön, vartioitu ja noin +15c lämmin tila, jossa mahdollista säilyttää venettä trailerin päällä tai meidän toimesta pukitettuna. Venehuoltomme sijaitsee Lahdessa osoitteessa Kyläkunnantie 33.

Tehonrajoitus

Suoritamme tehonrajoituksen kaikkiin merkkeihin ja malleihin. Mikäli pyörän valmistajalla on tarjota kyseiseen malliin tehdastekoinen tehonkuristussarja, on lain mukaan sellaista käytettävä.

Muissa tapauksissa tehoa voidaan rajoittaa esimerkiksi luistin liikettä rajoittamalla tai kaasun avautumaa rajoittamalla. Teemme työt aina lain vaatimalla tavalla ja ammattitaidolla.

Tehonrajoituksista asiakas saa korjaamomme allekirjoittaman todistuksen, mistä käy ilmi miten tehoa on rajoitettu. Lisäksi ajamme pyörät tehodynamometrissä, josta jää dokumentti olemassa olevasta tehosta.

Myös katsastus onnistuu kauttamme.


Huollamme moottoripyörät, mopot, mopoautot, mönkijät, moottorikelkat ja veneet.

Honda, Kawasaki, Harley-Davidson, BMW, Royal Enfield, Husqvarna/Cagiva, OCC, Victory, Peugeot, Vespa, Derbi, Rieju, Polaris, Yamaha, Aprilia, Suzuki, Moto Guzzi ja Aixam.

logos.png


Lahden MP-Service Oy

Askonkatu 13, Valimo, Askonalue
Puh. 010 422 52 52
Palvelemme ark. 8-17
facebook_logo.png Tykkää meistä Facebookissa
twitter_logo.png Tsekkaa meidät Twitterissä 
kartta_logo.png Katso missä olemme kartalla