EtusivuKausisäilytys

MP-Service KAUSIsäilytys

Moottoripyörä talteen talveksi

MoottoriPYÖRÄT

Tarjoamme moottoripyörällesi talvisäilytyksen tai talvisäilytys + huoltopaketin. Talvisäilytys on helppoa ja kätevää: pyöräsi on lämpimässä ja turvallisessa säilössä ja huoltopaketin myötä voit lähteä keväällä ajamaan valmiiksi huolletulla pyörällä. Paikkoja kausisäilytyksessä on rajoitetusti, joten kannattaa toimia ajoissa.

Peruspaketti sisältää turvallisen säilytyksen ohella pyörän pesun ja keväällä luovutuksen yhteydessä tehtävän tarkastuksen. Peruspaketin hinta on 200€ moottoripyörille ja 150€ mopoille.

Halutessaan talvisäilytyspaketin voi räätälöidä mieleisekseen, jolloin hinta määräytyy tehdyn työn mukaan. Pääsääntöisesti suuremmissa talvisäilytyksen yhteydessä tehtävissä töissä asiakas säästää noin 15% normaaliin kausihintaan verrattuna.

Tarjoamme esimerkiksi peruspakettia lisättynä moottoriöljyn vaihdolla ja pyörän tarkastuksella. Tarkastuksessa käymme läpi esimerkiksi ketjujen ja jarrupalojen kunnon. Mikäli pyörästä löytyy huomautettavaa, siitä ilmoitetaan asiakkaalle ja sovitaan mahdollisista jatkotoimenpiteistä.

Kannattaa siis tulla paikan päälle tutustumaan ja pitää huoli siitä, että pyörä on heti keväällä parhaassa mahdollisessa ajokunnossa!

MOOTTORIKELKAT

Tuo moottorikelkkasi kesäksi meille säilöön! Kelkkasäilytystä koskee samat hinnoittelut, palvelut ja räätälöintimahdollisuudet, kuin moottoripyörien talvisäilytystä. Toimi ajoissa ja vietä kesä turvallisin mielin!

VENEET

Tarjoamme myös veneiden siirrot, pesut ja kausisäilytyksen. Varastohalli on pölytön, vartioitu ja noin +15c lämmin tila, jossa on mahdollista säilyttää venettä trailerin päällä tai meidän toimestamme pukitettuna.

Lisätiedot ja varaukset:

puh. 010 422 52 52
huolto@mp-service.fi

talvisailytys1.jpg

 

 

 

 

 

talvisailytys2.jpg


Lahden MP-Service Oy

Askonkatu 13, Valimo, Askonalue
Puh. 010 422 52 52
Palvelemme ark. 8-17
facebook_logo.png Tykkää meistä Facebookissa
twitter_logo.png Tsekkaa meidät Twitterissä 
kartta_logo.png Katso missä olemme kartalla